Jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje ovaj sajt (Poslovipreko.com) prikuplja i beleži i kako se te informacije koriste.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našoj Politici privatnosti, nemojte oklevati i kontaktirajate nas putem email-a na info@poslovipreko.com.

Log fajlovi

Poslovipreko.com prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ove datoteke prijavljuju posetioce kada posete bilo koju veb stranicu. Sve hosting kompanije to rade kao i deo hosting servisa zadužen za analitiku.

Informacije koje se prikupljaju pomoću log fajlova uključuju internet protokol (IP) adrese, tip pretraživača, provajdera internet usluge (ISP), datum i vremenski pečat, stranice sa referenciranjem/izlazom i eventualno broj klikova.

Ove informacije nisu povezane sa bilo kojim informacijama koje mogu nekoga lično identifikovati. Svrha ovih informacija je za analizu trendova, upravljanje sajtom, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Cookies 

Kao i svaka druga veb stranica, Poslovipreko.com koristi “kolačiće”. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca, kao i stranice koje je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste da bi se optimizovalo iskustvo korisnika prilagođavanjem sadržaja naših stranica na osnovu vrste pretraživača posetilaca i / ili drugih informacija.

Možete da izaberete da onemogućite kolačiće pomoću individualnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije o upravljanju kolačićima na određenim veb pretraživačima, informacije se mogu naći na odgovarajućim veb sajtovima pregledača koji koristite.

Politika o privatnosti na mreži

Ova politika o privatnosti se odnosi samo na naše online aktivnosti i važi za posetioce na našoj veb stranici u vezi sa informacijama koje su delili i / ili prikupljali na sajtu Poslovipreko.com. Ova politika se ne primenjuje na bilo koju informaciju prikupljenu van mreže ili putem kanala koji nisu na ovoj veb stranici.

Saglasnost

Koristeći našu veb stranicu, vi se slažete sa našom Politikom privatnosti i slažete se sa njenim odredbama i uslovima.

 

 

 

PosloviPreko.com