Sve informacije postavljene na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj veri i samo za opštu informaciju. Poslovipreko.com ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti i tačnosti ovih informacija.

Svako delanje na osnovu informacija koje nađete na ovoj veb stranici, preduzeto je na sopstvenom riziku. Poslovipreko.com neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i / ili štete dovedene u vezu sa korišćenjem naše veb stranice.

Sa našeg sajta možete posetiti druge veb stranice tako što ćete pratiti linkove na takve spoljne sajtove. Dok težimo da obezbedimo samo kvalitetne izvore informacija na korisnim i etičkim vebsajtovima, mi nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih lokacija.

Linkovi ka drugim sajtovima ne podrazumevaju preporuku za sve sadržaje pronađene na ovim sajtovima. Vlasnici i sadržaji sajta mogu se promeniti bez obaveštenja i mogu se pojaviti pre nego što imamo priliku da uklonimo link ka njima koji je možda bio ‘loš’.

Molimo vas da budete svesni da, kada napustite našu veb lokaciju, na drugim sajtovima mogu biti različiti uslovi korišćenja i politike privatnosti  koji su van naše kontrole. Molimo vas da proverite Pravila o privatnosti (Privacy Policy) ovih lokacija, kao i njihove uslove korišćenja usluga (Terms of service) pre angažovanja bilo kog posla ili prenošenja bilo kakvih informacija.

Saglasnost

Koristeći našu veb stranicu vi se slažete sa uslovima napisanim u ovom dokumentu.

Ažuriranje

Ako dopunimo, izmenimo ili napravimo bilo kakve promene u ovom dokumentu, te promene će biti vidljivo objavljene na ovoj strani.

Ako vam je potrebno više informacija ili imate bilo kakva pitanja o ovom dokumentu (odricanje od odgovornosti) na našem sajtu, slobodno nas kontaktirajte putem email-a.

PosloviPreko.com